2%-ot gyermekeinkért

      A 2003/571-es adótörvény lehetőséget kínál minden román állampolgár számára, hogy személyi jövedelemadója 2%-át olyan civil szervezetnek ajánlja fel, amelynek tevékenységét támogatni szeretné.
      Amennyiben nem él ezzel a lehetőséggel, ez az összeg bekerül az államkasszába.

 

      Az Orbán Balázs Gimnázium Alapítványa számít minden kedves szülő 2%-os személyi jövedelemadójára, akinek fontos a közel 600 tanulónak otthont adó iskolánk sorsa, fejlődése, jövője.

 

      A felajánlásokból származó támogatások hatékonyabbá tehetik gyermekbarát iskolánk oktató-nevelői tevékenységét: könnyebben fedezhetjük a tehetséggondozást megvalósító tanulmányi versenyek, vetélkedők, rendezvények szervezési és részvételi költségeit, támogathatjuk a minden diákunk számára megmutatkozási lehetőséget kínáló kulturális, tudományos- és sportrendezvényeket, méltóképpen rendezhetjük meg az összetartozást erősítő ünnepeinket, biztosíthatjuk az évente kiosztásra kerülő Orbán Balázs-díjat.

 

      Ebben a tanévben a beérkezett pénzalapokból kiemelten támogatjuk az osztálytermek felszereltségének javítását, valamint az iskolaépületek környezetének szépítését.
      Megajánlásuk ezen elképzeléseinket is közelebb viszi a megvalósuláshoz.

 

Letölthető űrlapunknak csak az I. pontját kell kitölteniük a kért adatokkal (Date de identificare contribuabil), illetve a lap alján aláírásukkal kell megerősíteniük a 2% felajánlásának szándékát (semnătura contribuabil).

 

A kitöltött formanyomtatványt:

  • beadhatja a lakhelyének megfelelő legközelebbi adóhivatalhoz,
  • visszajuttathatják iskolánk titkárságára, a Hargita u. 14. címre, ahol munkanapokon 8-14 óra között veszi át azokat a titkárnő,
  • visszaküldhetik iskolánk postacímére:
    • Liceul Teoretic „Orbán Balázs", 535400. Cristuru Secuiesc, str. Harghitei nr. 14., Jud. Harghita

      Köszönet illeti mindazokat, akik az elmúlt években is támogatták az Orbán Balázs Alapítványt személyi jövedelemadójuk 2%-val. Köszönjük, hogy mostani felajánlásukkal részt vállalnak iskolánk fejlesztésében, segítenek abban, hogy egyre jobb feltételeket tudjunk biztosítani a mindennapi tanuláshoz-tanításhoz.
Köszönjük, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy az Orbán Balázs Gimnázium továbbra is a térség, a megye, a romániai magyar oktatás meghatározó és elismert intézménye legyen.

 

Letöltés: Urlap2018_OBGAlapitvany.pdf

Partnereink

fp

elka i