Felhívjuk a Mesevár és az Ugri-Bugri Napköziotthonokba járó gyerekek szüleinek figyelmét, hogy amennyiben a nyár folyamán igénybe vennék a napközi szolgáltatásait az 1.076/4.518/3.936/2020 rendelet szabályainak megfelelően, szándékukat jelezzék írásban a csoportért felelős óvónéniknél június 19-én 14 óráig.

Az Igazgatóság

iratkozas3

Új rendelkezések a filológia intenzív angol nyelvosztályba jelentkezõk számára

     Felhívjuk az Orbán Balázs Gimnázium filológia osztályába jelentkezők figyelmét arra, hogy ettől az évtől kezdődően az intenzív nyelvosztályokba való iratkozáshoz előzetes vizsgára van szükség.

     Ez ebben az évben kiváltható az illető idegen nyelv négyéves átlagával, amelynek minimum 6-osnak kell lennie.

     Ehhez június 2-5 közötti időszakban egy kérést kell letenni az iskola felvételi bizottságához. (Mindenki a saját iskolájában). A típuskérést a szülő kell aláírja.

obgs2

 

2%-ot gyermekeinkért

Az Orbán Balázs Gimnázium Alapítványa számít minden kedves szülő 2%-os személyi jövedelemadójára, akinek fontos a közel 600 tanulónak otthont adó iskolánk sorsa, fejlődése, jövője.

 

A felajánlásokból származó támogatások hatékonyabbá tehetik gyermekbarát iskolánk oktató-nevelői tevékenységét: könnyebben fedezhetjük a tehetséggondozást megvalósító tanulmányi versenyek, vetélkedők, rendezvények szervezési és részvételi költségeit, támogathatjuk a minden diákunk számára megmutatkozási lehetőséget kínáló kulturális, tudományos- és sportrendezvényeket, méltóképpen rendezhetjük meg az összetartozást erősítő ünnepeinket, biztosíthatjuk az évente kiosztásra kerülő Orbán Balázs-díjat.

 

Letölthető űrlapunknak csak az I. pontját kell kitölteniük a kért adatokkal (Date de identificare contribuabil), illetve a második lap alján aláírásukkal kell megerősíteniük a 2% felajánlásának szándékát (semnătura contribuabil).

 

A kitöltött formanyomtatványt:

  • visszajuttathatják iskolánk titkárságára, a Hargita u. 14. címre, ahol munkanapokon 8-14 óra között veszi át azokat a titkárnő,
  • visszaküldhetik iskolánk postacímére:
    • Liceul Teoretic „Orbán Balázs", 535400. Cristuru Secuiesc, str. Harghitei nr. 14., Jud. Harghita

 

 

Köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy az Orbán Balázs Gimnázium továbbra is a térség, a megye, a romániai magyar oktatás meghatározó és elismert intézménye legyen.

 

Letöltés: OBG_2szazalek.pdf

Partnereink

fp

elka i