Jótékonysági est a XI. B szervezésében

2015. november 6-án harmadik alkalommal szervezte meg a XI. B osztály már hagyományosnak mondható jótékonysági estjét. Idén is iskolánk hátrányos helyzetű diákjainak ajánltuk fel az est teljes bevételét, és a segíteni akarás határozta meg a többhetes készülődést, amikor dalszövegeket tanultunk, a kiválasztott színdarabot próbáltuk, támogatókat kerestünk, díszletet terveztünk, vagy éppen süteményt sütöttünk.

 

Mindenki kivette a részét a szervezési feladatokból, és az osztályközösség különleges összefogásának köszönhetően egy nagysikerű esttel jutalmaztuk meg a jótékonykodó közönséget.

 

A jótékonysági est első részében egy színjátékot mutattunk be, és az osztály mind a huszonhét diákjának közreműködésével megidéztük a reneszánsz korát, pontosabban Mátyás király udvarát. A humoros jelenetek után süteményvásár következett, majd Hacsek és Sajó nevettette meg a közönséget. A jótékonysági est utolsó részében hét gitárosunk kíséretében közismert dalokat adtunk elő, végül pedig együtt énekelt velünk a közönség is.
A különleges hangulat, a jókedv és nevetés, a büfében kínált finomságok és nem utolsó sorban a jótékonykodás mindannyiunk számára feledhetetlenné tette ezt az estét.

 

jote 1

 

jote 2

Partnereink

fp

elka i