Sóskúti kirándulás

Idén ránk, a tizenegyedikesekre hárult az a feladat, hogy megszervezzük az immár hagyománnyá vált sóskúti kirándulást. Örömmel fogadtuk az osztályfőnökeink által közölt hírt, hogy már az első héten, szeptember 18-án, pénteken kerül sor az egész iskola által kedvelt kirándulásra, ezért már a vakáció utolsó hetében osztályfőnökeinkkel nekifogtunk a szervezésnek. Mindenki felelősségteljesen kellett hozzáálljon ehhez a rendezvényhez, mivel mindenkinek megvolt a maga feladata. Nem mindig egyezett meg a véleményünk a szervezés kapcsán, viszont jól kezeltük a nézeteltéréseinket, közös nevezőre jutottunk és megoldottuk a felmerülő problémákat.
A kirándulás napján azzal a tudattal mentünk ki már korán reggel a Sóskútra, hogy mi kell lebonyolítsuk a programokat és rajtunk áll, hogy szép és felejthetetlen élményként maradjon meg mindenki számára ez a nap. Mivel sok energiát fektettünk az előkészületekbe, így tudtuk, hogy gördülékenyen fognak zajlani a diákok szórakoztatását szolgáló versenyszámok.
A hagyományhoz híven az iskola legkisebb diákjai számára plüssmacikat, édességeket és olyan tárgyakat rejtettünk el az erdő szélére, melyek a kalandvágyat is kielégítették és sikerélményeik révén vidáman telt az ők napjuk is. Az iskola nagyobb diákjainak a hagyományos versenyszámokon kívül (kötélhúzás, focibajnokság, főzőverseny, tájékozódás, ügyességi próbák, szkander) készültünk más meglepetésekkel is. Például, volt lehetőségük a diákoknak általunk sütött süteményeket vásárolni, valamint limonádéval csillapíthatták szomjukat, mivel szerencsénkre nagyon jó volt az idő.
Örömünkre szolgált, hogy szervezőkészségünket fejleszthettük, valamint ekkora felelősséggel a vállunkon is nagyon jól éreztük magunkat. Ez a kirándulás lehetőséget teremtett arra, hogy az iskola kis- és nagy diákjai, valamint tanítói és tanárai között egy közvetlenebb viszony alakuljon ki, hogy egy összetartóbb iskolaközösséggé váljunk.

 

 

Szabó Anita, XI.A.
Lőrinczi Ágnes, XI.B.

 

soskut 1

 

soskut 2

Partnereink

fp

elka i