obg2018

Karnevál az 5-8. osztályban

2018. január 31-én délután volt az 5-8. osztályosok karneválja, amelyet mi, nyolcadikosok szerveztünk. Lelkesen készültünk az eseményre: meghívtuk az 5-7. osztályosokat, kitaláltuk a kerettörténetet, támogatókat kerestünk. Miután minden osztály bejelentette, hogy mivel szeretne fellépni, megírtuk a forgatókönyvet. A kerettörténet szerint a HangAdó TV új riportműsorában két kalandor világjáró, Reni és Huni mesélt úti élményeiről a műsorvezetőknek, Kincsőnek és Tóbiásnak, s persze a közönségnek, majd egy-egy „bejátszás” következett. Ezek voltak az egyes jelenetek. Minden osztály vicces, jópofa jelenetet mutatott be. A fellépéseket a mi osztályunk egy csoportjának jelenete zárta. Végül minden osztály csoportképet készített.
Az előadás után a terem átrendezése és tombolahúzás következett. Rengeteg jó tombolatárgyat sikerült összegyűjtenünk és vásárolnunk. Köszönet ezért támogatóinknak. Különböző üzletek, cégek és vállalatok, sőt magánszemélyek, szüleink is támogattak tombolatárgyakkal vagy pénzzel. A főnyeremény egy gyönyörű torta volt, amit a Rebus anyukája sütött. Tombolahúzás után következett a buli, ami egészen 8 óráig tartott. Nagyon jó buli volt, a kisebbek is jól szórakoztak. Buli után rendet raktunk a díszteremben, majd tortaevés következett. Az osztály kapott egy hatalmas és finom tortát, amit a Dezső anyukája sütött nekünk. A díszterem rendbetétele után nagy részét megettük, de még másnapra is maradt, ezt magyarórán fogyasztottuk el.
Az egész készülődés vidáman és hangulatosan telt a szervezéstől és teremdíszítéstől egészen a karneválig. Mindenki kivette valamilyen formában a részét a munkából. Másnap sok pozitív visszajelzést kaptunk tanárainktól és kisebb diáktársainktól. Az oszi is büszke ránk.
Köszönet még egyszer mindenkinek, aki segítséget nyújtott a karnevál megszervezésében.

 

Mózes Tímea, 8. osztály

 

karn58 3

 

karn58 1

Partnereink

fp

elka i