Hoztam neked egy verset

November második fele a versmondás időszaka iskolánkban: az 5-8. osztályosok ekkortájt izgalommal várják a versmondó versenyt. A több évtizedes hagyomány versenyjellegével azonban szakítottunk ebben az évben, hogy kizárólag a versmondás szépségének örülhessünk. Rendezvényünk, melyre november 16-án került sor, a Hoztam neked egy verset elnevezést kapta. Örömmel jelenthetem, hogy ebbe a különleges ajándékozásba huszonhárom versmondó kapcsolódott be, a szép számú közönség pedig élvezhette a felszabadult, derűs versmondást. Programunkat színesebbé, emlékezetesebbé tette a három megzenésített vers eléneklése. Ez Bálint Réka zenetanárnő kiváló munkáját, valamint a lelkes énekeseket dicséri. Köszönettel tartozom ezért a segítségért a kolléganőmnek, valamint Kiss Feró X.B osztályos diákunknak a gitárkíséretért.

 

Minden fellépő egy-egy jutalomkönyvet, emléklapot és egy kis édességet kapott. Lezárásképpen tea és ropogtatnivaló mellett beszélgethettünk a résztvevőkkel, meghívottaikkal és az érdeklődőkkel.

 

Külön köszönet fő támogatónknak, a Communitas Alapítványnak, valamint az Orbán Balázs Alapítványnak az anyagi támogatásért.

 

Zsigmond Viola, szervező

 

hvers w

hvers w

communitas300 logo alapitvany 

Partnereink

fp

elka i