Az ajkai „Székelykeresztúrért” Alapítvány ösztöndíja
2022-2023

 

Ajka város „Székelykeresztúrért Alapítványa” ösztöndíjat hirdet a 2022-2023-as tanévre székelykeresztúri és a székelykeresztúri kistérség fiataljai számára, akik romániai egyetemeken vagy főiskolákon folytatják tanulmányaikat.

 

A pályázási feltételeket és a csatolandó iratok listáját a pályázati űrlap tartalmazza, melyet le lehet tölteni a www.keresztur.ro honlapról.

 

A pályázatok leadásának határideje: 2022. november 25. péntek, 12 óra
A határidő után érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra.

 

Pályázati űrlap: adatlap-2023.pdf

Kett Pedagógia képzés

Egy nagyszerű képzésnek adott helyet intézményünk. Idén második alkalommal nyílt lehetőségük óvónőknek, tanítóknak és tanároknak is részt venni Kett Pedagógia képzésen Székelykeresztúron, egy szívvel-lélekkel jelenlévő csoporttal, a Mesevár Napközi otthon és az RMPSZ jóvoltából. Napközink több pedagógusa is sikerrel és megelégedéssel alkalmazza a módszert, mely a képzések által immár szélesebb körben is ismertté vált.
"A szív❤, szívember, Isten szívében, a "szívből teremtett" világ, szívből születni, szív emberek (Szt.Márton, Szt. Miklós, Szt. Erzsébet), a "szívből végigjárt út", és még néhány szívből jövő történet." - ezekkel a szavakkal összegezte Kriszta nővér, az előadó a hétvégén atadott ismereteket.

 

kepz 1

 

kepz

Partnereink

fp

elka i