Az ajkai „Székelykeresztúrért” Alapítvány ösztöndíja
2022-2023

 

Ajka város „Székelykeresztúrért Alapítványa” ösztöndíjat hirdet a 2022-2023-as tanévre székelykeresztúri és a székelykeresztúri kistérség fiataljai számára, akik romániai egyetemeken vagy főiskolákon folytatják tanulmányaikat.

 

A pályázási feltételeket és a csatolandó iratok listáját a pályázati űrlap tartalmazza, melyet le lehet tölteni a www.keresztur.ro honlapról.

 

A pályázatok leadásának határideje: 2022. november 25. péntek, 12 óra
A határidő után érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra.

 

Pályázati űrlap: adatlap-2023.pdf

Olimpiada de Limba și literatura română pentru Minorități

Suntem mândri de faptul că doi elevi au reprezentat Liceul Teoretic „Orbán Balázs” la Olimpiada de Limba și literatura română pentru Minorități, etapa județeană și amândoi au obținut locul III. la nivelul la care s-au înscris: eleva Hegyi Boglárka, din clasa a cincia, fiind îndrumată de către doamna profesoară Szőcs Emőke, respectiv elevul din clasa a opta, Györfi Norbert, îndrumat de către doamna profesoară Páll Emese.
Felicitări concurenților, mult succes în continuare!

 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az „Orbán Balázs” Gimnáziumot a Kisebbségi diákoknak szervezett Román nyelvű tantárgyverseny megyei szakaszán két diák képviselte és mindketten III. helyezésben részesültek. Az ötödikes Hegyi Boglárkát Szőcs Emőke tanárnő, valamint a nyolcadikos Györfi Norbertet Páll Emese tanárnő készítette.

 

Gratulálunk a versenyzőknek és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

 

megy rom 2 

 

megy rom 1

 

 

Partnereink

fp

elka i